Over ons

Over ons, noten en superfood, hoe is het ontstaan

Nu dat het eten van noten en superfood eindelijk als een gezonde verleiding wordt gezien hebben wij de koe bij zijn ‘noten’ gevat en hebben wij onze liefde voor de noten en superfood proberen te vertalen in deze webshop. Alle soorten noten hebben wij vers en in normale hoeveelheden. Dus je hoeft geen 500 gram te kopen terwijl je op een avond niet meer dan 150 gram noten eet. Ook als je aan het koken bent en je hebt wat noten nodig voor een gerecht dan is een kleine hoeveelheid reuze makkelijk. Dit geldt eigenlijk hetzelfde voor het superfood. Dit zijn natuurlijke toevoegingen die je bij je dagelijkse voeding voegt. Deze toevoegingen hebben vaak heel veel gezonde elementen in zich. Zoals antioxidanten en vitaminen en mineralen. Deze stoffen helpen op een natuurlijke manier u lichaam te herstellen, zodat u zich gezond en fit voelt.

Noten

Alle noten zijn vers en ongebrand. Daarnaast hebben wij ook gebrande en gerookte soorten, gezouten en ongezouten. Het lekkerste van deze verschillende noten is eigenlijk dat je er hele lekkere mixen van kan maken. Deze zijn met zorg uitgedacht en bereid om zo de perfecte smaakbeleving te krijgen.

Superfood

De meeste soorten superfood zijn in poedervorm of gedroogde vorm. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen van deze wonderen uit de natuur kunnen genieten is dit het beste. Ook omdat een aantal landen het niet toestaan dat deze producten vers worden geëxporteerd. In gedroogde vorm of in poedervorm is dit geen probleem. Het superfood is zo ‘super’ omdat de concentraties van bepaalde vitaminen, mineralen en antioxidanten zo hoog is dat je er niet zoveel van nodig hebt om er profijt van te hebben.

Door het gebruik van onze noten en superfood draag je bij aan een gezond en fit leven voor jezelf. Wij laten via onze facebook pagina af en toe wat recepten de wereld in vliegen waarbij wij onze noten en superfood gebruiken.

Veel plezier op deze website en/of onze facebook pagina